Wat is een API?

Een API is een koppelingssysteem die geautomatiseerde data probleemloos vanuit de klant naar ons systeem omzet en omgekeerd. Die data komt bijvoorbeeld van een planningsoftware of management software.

Data tussen de klant en Payroller wordt via API op een veilige manier doorgestuurd en omgezet zodat die door beide systemen kan gelezen worden.

Zo kunnen er automatische Dimona aangiftes gebeuren en kan er gecommuniceerd worden met de plannings- en management tools.

Waarom is een API een all-in-one oplossing?

  • Geen manuele fouten
  • Automatisch en efficiënt
  • Eén systeem voor alle administratie
  • Geen laattijdige Dimona's of extra kosten
  • Veilig en voordelig
  • Volume bestendig systeem


Via de API creëer je een compleet en waterdicht proces waarbij alles correct verloopt. Zo sluit je het risico op manuele fouten volledig uit. Het is de beste manier om laattijdige Dimona's te vermijden die onnodige kosten met zich meebrengen. Het is niet alleen de meest voordelige en veiligste manier om je payrolling vlot te laten verlopen, maar ook de snelste. Wanneer de planning van de klant klaar is, start het payroll process onmiddellijk. Daarom is het ook mogelijk om last-minute contracten aan te maken. Bovendien is het een systeem waar je op kan vertrouwen in drukke en minder drukke periodes. Het is volume bestendig en zorgt ervoor dat je bedrijf kan groeien.

Wil je tijd winnen en focussen op wat er echt toe doet?

Dan is payrolling via API het antwoord, vraag ons gerust meer info!

Contacteer ons voor meer info
API nieuw