Brandon - Beautysalon L'Excentrique

“Handig dat ik 10 minuten voor aanvang van de shift nog een contract kan aanmaken."

“Ik kan alle contracten eenvoudig aanpassen. Als een medewerker langer heeft gewerkt dan moet ik niet bellen, kan ik dat gemakkelijk zelf doen in de tool."


"Zijn er problemen? Je logt gewoon in op het platform. Lukt het je niet om je schema zelf aan te passen? Dan geef je gewoon een belletje."


"Na de corona periode is het echt heel belangrijk dat je vooral in je zaak kan staan. Ik kan het alleen maar aanraden!”Brandon

Leonard - Eigenaar van ambachtelijke frituur Frieterij

"De verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed, daarom raad ik jullie vaak aan bij mijn collega’s."

“Jullie platform is zeer stabiel, daar hebben we nooit problemen mee. Als we vragen hebben, dan reageren jullie zeer snel, ook in het weekend.""De flexibiliteit van Payroller past echt goed bij ons want wij werken enkel met studenten. Soms vergeet ik die in te schrijven en dan kan ik in enkele minuten een contract aanmaken."

Leonard de friertij

Jotte Mallisse - Student-Ondernemer en oprichter van creatief design bureau Whitee Design

"Dankzij jullie kan ik eenvoudig contracten aanmaken en nieuwe werknemers inschrijven. Zo is iedereen snel verzekerd en is alles juridisch in orde."

"Een collega student-ondernemer heeft me Payroller aangeraden. Jullie zijn ook heel bereikbaar en de communicatie via de chatfunctie op de site verloopt vlot. Ondertussen gebruik ik Payroller al ruim een jaar."


"Door de capaciteiten van de technologie en het platform heeft Payroller een internationale uitstraling. Blij dat ik met een lokaal bedrijf kan samenwerken dat zo professioneel is."

Jotte Mallisse Whitee Design student ondernemer Kortrijk