Payroller hero online

De API koppeling van Payroller

Heb je al een planningstool en laat je je HR dienst liever verder werken in de software die ze al kennen? Dan kan een API koppeling met Payroller de oplossing zijn!

Payroller column image

Wat is een API?

Een application programming interface, afgekort tot API, is een softwaretoepassing die communiceert met een ander softwaretoepassing. Een koppelingssysteem die data probleemloos vanuit uw huidig management software naar de Payroller tool doorstuurt en omgekeerd.

Payroller kan moeiteloos connecteren met je eigen management software of planningstool. Op die manier worden de noodzakelijke gegevens voor de opmaak van contracten (automatisch & digitaal) naar ons verstuurd en doet Payroller verder het nodige zonder dat jij of één van je medewerkers alles moet overtypen of manueel moet importeren.

Data tussen u, als gebruiker van Payroller, en data van Payroller zelf worden via API op een veilige manier doorgestuurd en teruggezonden. Zo kan die data door beide systemen automatisch gelezen en verwerkt worden. Er is dus als het ware, digitale communicatie tussen uw plannings- en/of management tools en Payroller.

API Payroller

Waarom kiezen voor een API?

Een API koppeling is de beste manier om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en laattijdige Dimona's te vermijden die onnodige kosten met zich meebrengen. Het is niet alleen de meest voordeligste en veiligste manier om je payrolling vlot te laten verlopen, maar ook de snelste! Het is een systeem waar je op kan vertrouwen in drukke en minder drukke periodes. Het is volume bestendig en zorgt ervoor dat je bedrijf kan groeien.

De voordelen:

  • Geen adaptatie van nieuw systeem
  • Geen manuele fouten
  • Automatisch en efficiënt
  • Geen laattijdige Dimona's of extra kosten
  • Veilig en voordelig
  • Volume bestendig

Bovendien dient u geen aanpassingen te doen aan de manier waarop u op vandaag al werkt. We zitten kort samen om jullie huidige flow te bespreken en starten de API koppeling.