Online inschrijven en verlonen van flexibele medewerkers

Onze tool zorgt voor automatische afhandeling van flexibele tewerkstelling. Via de online payrolling tool beheert u alles zelf online: van inschrijving tot verloning.

Hoe klanten Payroller gebruiken
DSC9872

De kracht van Payroller

Flexibele medewerkers die u zelf aanbrengt worden door Payroller onder contract geplaatst en vervolgens terug uitgeleend aan uw bedrijf via uitzendcontracten. Via onze tool beheert u alles zelf.

Vraag demo aan
  • Inschrijven van studenten, flexi, extra, arbeiders en bedienden
  • Automatische opmaak van contracten
  • Real-time dimona aangifte
  • Beheer alle payrolling eenvoudig online en mobiel

Instant flexibele contracten

Maak instant dagcontracten en weekcontracten aan. Met automatische DIMONA aangifte en digitale ondertekening. 24uren per dag, 7 op 7.

Screencapture payroller preflight space contracten nieuw contract 2018 05 02 09 34 37

Beheer flexibele medewerkers

Gemakkelijk toe voegen van nieuwe medewerkers. Studenten, flexi, extra, arbeiders of bedienden. Alle statuten zijn mogelijk. Medewerkers kunnen zichzelf inschrijven via de self-service module.

Screencapture payroller preflight space medewerkers nieuwe werknemer 2018 05 02 09 30 36

Juridisch gedekt

Slimme validaties van minimumlonen, uurroosters en statuten. Payroller zorgt ervoor dat u zonder zonder zorgen flexibel kan werken.

Screencapture payroller preflight space roosters nieuw rooster 2018 05 02 09 27 46

Gegarandeerde uitbetaling

U geeft de prestaties in, wij zorgen voor een wekelijkse loonsberekening en uitbetaling.

Screencapture localhost 8080 prestaties 2018 05 02 09 40 02

Wij helpen u volledig op weg

Ons team staat klaar om u met raad en daad bij te staan. Wij staan erop om al uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden

  • Persoonlijke intake
  • Online chat support
  • Telefonische begeleiding
DSC9911

Wat onze klanten zeggen

"We zijn heel tevreden van de flexibiliteit van de tool en de zelfstandigheid die het met zich meebrengt.

Logo delhaize socialmedia 1
AD Delhaize Zwevegem/Bellegem
Mathieu Demeyer - Zaakvoerder

"We zijn heel blij dat we voor Payroller gekozen hebben. Een topsamenwerking met uitstekende service!"

Fruy
Fruy Catering
Ann Verduyn - HR

"Payroller biedt een duidelijke en efficiënte oplossing aan in een soms complex gegeven als sociale wetgeving. Ze reageren heel snel op vragen en luisteren naar feedback. Wat resulteert in een heel fijne samenwerking!"

Logobijgesneden
Clean Link
Salina - Zaakvoerder/HR

"Wij waren heel tevreden over de manier van inschrijven, heel handige tool. Bovendien kregen we ook in het weekend hulp op de vraag; hoe we nog snel iemand moesten inschrijven. Zeker een aanrader."

Joie de vivre ets naam
Bernard Beert
B&F Solutions

Probeer Payroller vandaag nog!

Alle voordelen van Payroller vandaag nog ontdekken? Vraag een demo aan of creëer meteen een profiel op My Payroller en begin vanaf vandaag met besparen.

Vraag demo aan
Mockup macbook

Zij kozen al voor Payroller

Peter Van de Voorde - Eigenaar Thanalab funerair & forensisch transport

"Ik gebruik Payroller omdat we heel onregelmatige uren hebben en momenten waarop we onverwachts moeten werken."

"Voor ik 's nachts met een collega op baan vertrek, maak ik snel een contract aan. Een contract aanmaken duurt maar enkele minuten en dan ben ik juridisch in orde. De roosters en de planning in de tool zijn heel overzichtelijk. Het is beter om alles zelf in handen te hebben, nu gebeuren er geen fouten meer en verspil ik geen tijd meer met rechtzettingen. Dat zijn ook de redenen waarom ik Payroller zou aanraden aan anderen."


"Ook in piekperiodes kunnen we op Payroller rekenen. Omwille van de Covid-pandemie zitten we al bijna twee jaar in een piekperiode maar dankzij hun snelle tool hebben we een zorg minder. Zo kunnen we focussen op onze dienstverlening en de familie en vrienden van de overledenen."

Bereken mijn uurtarief!
Thana Lab RGB kopie 2

- Frederick Scraeyen - BEEGO, IT support aan huis

"Ik zou deze oplossing aanraden aan alle bedrijven die hun payroll proces willen automatiseren en tijd willen winnen."

We hebben voor Payroller gekozen omdat hun payroll systeem het meest geavanceerde van de markt is. Via de API zijn onze acties geautomatiseerd zodat we vanuit ons eigen platform kunnen werken."


"Wanneer we een job in onze planningstool toevoegen, wordt het payroll proces opgestart en zijn we juridisch in orde. Voor ons betekent dat tijdswinst, geen dubbel werk meer. Tegelijk gaat de API ook de wildgroei aan platformen tegen, we verliezen geen tijd meer met het kopiëren of overzetten van data. Dat is ook gemakkelijk voor ons personeel omdat ze kunnen blijven werken met de tools die ze al kennen. Zo zijn we ook minder afhankelijk van manuele handelingen en kunnen we menselijke fouten vermijden."


"We hebben een leerfase van enkele maanden achter de rug en zijn klaar voor de toekomst!"

Bereken jouw uurtarief!
IMG 0706 1

Sophie Helsen - Bar Botaniek

"Je kan binnen de minuut een contract aanmaken en de kost in vergelijking met interimkantoren ligt een heel stuk lager."

We hebben Bar Botaniek kunnen ondersteunen met de heropstart van de horeca. Deze hippe pop-up bar in het Kortrijkse werkt vaak met flexi-jobbers en jobstudenten en kiest voor ons als payroll partner. We gingen langs met onze camera op een stralende zomerdag.


Bar botanique met logos

Gwenn Dejaegere - Eigenaar restaurant De Kleinkeuken

"Ik heb al ervaring met gelijkaardige tools en Payroller is de meest gebruiksvriendelijke."

"De tool werd me aangeraden door een kennis die me zakelijk advies geeft. Ik ben met Payroller gestart om flexibel personeel in te schrijven voor een proefperiode tijdens de heropstart van de horeca. Die flexibiliteit heeft het gemakkelijk gemaakt om weer op te starten.""Vooral het gebruiksgemak van de tool spreekt mij aan. Iedereen kan ermee werken, het zit goed in elkaar en wijst zichzelf uit. Ik zou de tool aanraden aan iedereen die met jobstudenten of flexi-jobbers werkt."

Bereken jouw uurtarief!
IMG 20201217 WA0023 2

Timy - Medewerker bij De Bierboer

"Jullie hebben ons ontzorgd en verlost van papierwerk!"

"Ik was op zoek naar een nieuwe payroll-partner. Payroller sprak mij aan omdat die heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, iedereen kan ermee werken."


"Ik zou de tool aanraden aan iedereen die werkt met flexi-jobbers of studenten en geen eigen HR-dienst heeft. We hebben al andere payroll tools gebruikt maar de klantenomgang bij Payroller maakt écht het verschil!"

Meer info? Boek jouw demo nu!
Bierboer 1

Brandon - Beautysalon L'Excentrique

“Handig dat ik 10 minuten voor aanvang van de shift nog een contract kan aanmaken."

“Ik kan alle contracten eenvoudig aanpassen. Als een medewerker langer heeft gewerkt dan moet ik niet bellen, kan ik dat gemakkelijk zelf doen in de tool."


"Zijn er problemen? Je logt gewoon in op het platform. Lukt het je niet om je schema zelf aan te passen? Dan geef je gewoon een belletje."


"Na de corona periode is het echt heel belangrijk dat je vooral in je zaak kan staan. Ik kan het alleen maar aanraden!”Bereken jouw uurtarief!
Brandon

Leonard - Eigenaar van ambachtelijke frituur Frieterij

"De verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed, daarom raad ik jullie vaak aan bij mijn collega’s."

“Jullie platform is zeer stabiel, daar hebben we nooit problemen mee. Als we vragen hebben, dan reageren jullie zeer snel, ook in het weekend.""De flexibiliteit van Payroller past echt goed bij ons want wij werken enkel met studenten. Soms vergeet ik die in te schrijven en dan kan ik in enkele minuten een contract aanmaken."Leonard de friertij

Dieter Lembrechts - CEO DL Medical

"Vanaf het eerste contact is er duidelijk toegelicht wat de volgende stappen zijn en hoe de samenwerking zal verlopen."

"Tijdens de corona pandemie hebben we intern onze business tijdelijk aangepast, daarom was er nood aan extra werkkrachten voor onze assemblage afdeling. We hadden al personeel klaar staan, maar ze waren nog niet ingeschreven. Dankzij Payroller ging dat gemakkelijk en konden we snel schakelen. De communicatie verloopt zeer vlot.""Het is de perfecte tool om mensen in te schrijven! Het gebruiksgemak van het platform is een groot voordeel en bovendien zijn de tarieven ook correct."


Dieter Lembrechts JPEG

Fresine Cosaert - Human Resources bij Molecule

"Dankzij Payroller werken we efficiënter en besparen we tijd, zo kan ik me focussen op andere zaken."

"Onze medewerkers kunnen zich gemakkelijk registreren en krijgen ook de juiste informatie. Je kan de uurroosters gemakkelijk linken aan de medewerkers en moet niet telkens alle informatie opnieuw ingeven."


"Ik zou de tool zeker aanraden voor andere grote retailers die vaak tijdelijke of voltijdse uitzendkrachten in dienst nemen maar niet met een klassiek interimkantoor willen werken."


Molecule 1

Jotte Mallisse - Student-Ondernemer en oprichter van Zoomers

"Dankzij jullie kan ik eenvoudig contracten aanmaken en nieuwe werknemers inschrijven."

"Een collega student-ondernemer heeft me Payroller aangeraden. Omdat ik zo vlot mensen kan inschrijven, is iedereen snel verzekerd en is alles juridisch in orde. Jullie zijn ook heel bereikbaar en de communicatie via de chatfunctie op de site verloopt vlot. Ondertussen gebruik ik Payroller al ruim een jaar."


"Door de capaciteiten van de technologie en het platform heeft Payroller een internationale uitstraling. Blij dat ik met een lokaal bedrijf kan samenwerken dat zo professioneel is."

Jotte Mallisse Whitee Design student ondernemer Kortrijk

Ringo Vanhoutte - Bestuurder van schoonmaakservice Jextra

"Voor ons was Payroller het ontbrekende puzzelstukje om alles te doen kloppen."

"We waren op zoek naar een systeem om ons groot netwerk van vaste bijverdieners correct te vergoeden. Vaak zijn de klassieke systemen binnen ons paritair comité niet gepast."

"Wij staan voor werkbaar werk en zijn uniek in de sector. Dat gevoel had ik bij Payroller ook! We hebben alle twee een gelijkaardige mindset en brengen vernieuwing. Dat zorgt ervoor dat we op dezelfde golflengte zitten en goed kunnen samenwerken."
Jextra blauw no background

Wist jij dat je bij ons je factuur achteraf betaald?