Hero watispayroller

Voor elk bedrijf met flexibele medewerkers

Wij begrijpen dat jouw bedrijf zich voortdurend moet aanpassen, en daarom veranderen wij met je mee. Of je nu start met interimcontracten en later wilt overstappen naar vaste aanstellingen, of als je regelmatig last-minute contracten moet opstellen, Payroller heeft de oplossing voor jou!

Ook voor jouw sector

We begrijpen dat elke sector unieke behoeften heeft, naast de specifieke werking van jouw bedrijf. Of je nu te maken hebt met onverwachte wijzigingen in planningen of regelmatig terugkerende opdrachten. Met Payroller kun je eenvoudig contracten opstellen op je smartphone, tablet of computer. Dit bespaart je kostbare tijd die anders verloren zou gaan aan eindeloos heen en weer mailen met je sociaal secretariaat.

DSC05646

Industry

Planning is essentieel in transport, magazijnen en grote bedrijven. Beheer grote poules met Payroller, volledig digitaal en telkens met automatische checks zodat u juridisch geen fouten maakt.

DSC08167

Food

Het vinden van geschikt personeel in de voedingssector is soms een uitdaging. Zodra een sollicitatiegesprek positief is, kun je je medewerker direct inschrijven. Na een proef kun je kiezen om hem/haar in vaste dienst te nemen.

DSC06234

Logistics

Efficiëntie is van cruciaal belang in de logistiek. Bij ons regel je alles zelf, met ingebouwde automatische controles om ervoor te zorgen dat je juridisch gezien niets verkeerd doet. Dit kan zelfs tot 10 minuten voor de start van een shift.

DSC05478

Care

Binnen de zorg- en begrafenissector is wachten geen optie, Payroller helpt je snel interimcontracten aan te maken en personeel onmiddellijk te laten opstarten. Tot 10 min. vóór de start van een shift.

DSC05721

Facility

Voor schoonmaak- en reinigingsbedrijven, stomerijen en wasserettes vormt de administratie vaak een uitdaging. Met Payroller verloopt alles automatisch en digitaal, zonder papier. 

DSC02290

Retail

Als supermarkt, boetiek, bakkerij of slagerij wil je graag gebruik maken van extra flexibele werknemers tijdens feestdagen en soldenperiodes. Vanaf nu kunnen ze gemakkelijk bijspringen met dag- en/of weekcontracten via Payroller.

Bar botanique 5

Hospitality

Tijdens evenementen en in een horecazaak moet het snel en makkelijk gaan! Daarom is Payroller de ideale DIY tool om uw jobstudenten, flexmedewerkers en arbeiders &/of bedienden tewerk te stellen.

DSC05662

Tech

Als bedrijf met groei ambities wil je kort op de bal spelen. Regel alles vlot digitaal vanuit je zetel met onze handige applicatie, zowel op dekstop als op tablet of je smartphone 

Simuleer zelf je tarief via Payroller

Wij werken met een uurtarief op basis van het loon van de medewerker. Benieuwd hoeveel? Via deze online simulatie komt u het uurtarief te weten!

“We zouden ook een interimkantoor kunnen inschakelen, maar het gaat veel sneller als je je personeelsbeheer in eigen handen kan houden.”

“Dit is absoluut het gemakkelijkste en meest flexibele interimkantoor dat je maar kan bedenken. Moet je last minute nog iets wijzigen? Ga dan gewoon naar de website. Je moet geen contact meer opnemen met een externe partij.”

“Het gebeurt geregeld dat we in ons atelier last minute extra werkkrachten nodig hebben. Het is voor ons een zegen dat we daarbij een beroep kunnen doen op de online payrolling tool van Payroller.”